fredag 4 januari 2013

Tid för planering


I början på året börjar vi alltid tänka på de resor vi planerar under året. Då är det lätt att dra sig till minnes de resor som man gjorde under det gångna året. T.ex. vårt besök hos goda vänner på franska Rivieran.  Vi har varit här flera gånger och de senaste åren bott i samma lägenhet med en fantastisk utsikt från takterrassen. Panoramat nedan visar utsikten från terrassen. Den är hopsatt i Photoshop av fem bilder. Ingen dålig utsikt att vakna upp till eller hur? Vi besökte också en liten mysig restaurang i Moustier som var smyckad med färgglada motiv. Dessa bilder har min fru tagit med sin Canon S 95. Nu är frågan vart vi skall resa i år?
Bilderna är tagna i Frankrike september 2012
Nikon D3S, 16-35/4. Canon S 95


 

4 kommentarer:

 1. Inte så dåligt ställe ,det går väl att ta en repris ,Nette

  SvaraRadera
 2. Som sagt...att resa är att leva och att leva är att resa...vi vill och vi måste...för att utvecklas, för att berika oss.
  Vart vi/ni än reser så blir det bra på ett eller annat sätt...minnen, nya intryck och upplevelser...och ett uttjatat, nött uttryck...carpe diem, men visst stämmer det!?
  Ha det så gott på nästa resa...vartsomhelst::))

  SvaraRadera
 3. Tja, det ser väl avspänt ut... Själv reser jag inte så mycket så det gäller att ta tillvara de tillfällen som kan komma. Att få sitta ute i värmen med ett glas svalkande är en gåva var den än erbjuds. / Deerhunter

  SvaraRadera
 4. Hej och god fortsättning på 2013!
  Alltid härligt att resa och att sedan titta på bilder och drömma sig tillbaks.
  Ha det bra

  SvaraRadera