söndag 9 juni 2013

Efter solnedgången


När vi var uppe i Bohuslän för några veckor sedan, fick jag tillfälle att fotografera lite senare på kvällen. Det är något jag inte gör ofta. Kanske är jag lite för bekväm för att ge mig iväg ut i kvällningen, men jag hoppas att jag kan skärpa mig och göra det lite oftare. För visst är det en speciell känsla nu på sommaren när solen krupit ner vid horisonten och himlen får sin vackra orangeröda färg.
Bilden är tagen på Ramsvikslandet, Bohuslän 24 maj 2013
Nikon 800E, 16-35/4

9 kommentarer:

 1. Sent på kvällen och tidigt på morgonen är ju bäst men oj så svårt att komma sig för att gå ut då. Mycket fin bild du visar!

  SvaraRadera
 2. Ljuveligasre tiden på en av Zvästkustens finaste platser har du fångat fint. Nästa gång du kommer hitupp så åk ut på Hållö från Smögen. Här finns ett vandrarhem. Min älsklingsö att fotografera på

  SvaraRadera
 3. Så himla vackert och stämningsfullt!

  Ramsvik är verkligen ljuvligt! Brukar säga till andra, att nrä jag är där känner jag mig hemma ;) Inte så många träd i vägen :)

  Underbart, Hans-Ove!

  SvaraRadera
 4. Vackert!
  Och helt klart värt besväret att ge sig ut på kvällen!
  Ha det bra

  SvaraRadera
 5. Javisst är det vackert och dessutom är det ju så skönt med ljumma sommarkvällar...ta vara på dem, ut och vandra!

  SvaraRadera
 6. Underbart ljus. Svenska solnedgångar är så vackra.
  Bra fångat :-)

  SvaraRadera
 7. Visst är sonedgångar fantastiska ibland !

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Härlig bild från denna vackra plats på västkusten. Alltid trevligt att se solen sakta sänka sig under horisonten.
  Ha en fin dag!
  /Ingemar

  SvaraRadera
 9. Visst är den en solnedgångsbild, men oändligt mer intressant än så. Det är något med texturen i klippstenen som en del fotografer lyckas bra med. Som för en betydelsefull sekund får en att tveka om huruvida förgrunden är något organiskt eller inte. Som skinn, menar jag. Speglingen och mjuka, tungt blockaktiga former kontrasterar fint mot den lätta kvällshimlen. Gå gärna ut sent fler gånger, Hans-Ove!
  / Deerhunter

  SvaraRadera