tisdag 6 januari 2015

Ofrivillig paus

Ibland kan man tvingas trycka på Paus-knappen.
Efter traditionellt julaftonsfirande började jag och min fru Ulla att hosta. Hostan åtföljdes av feber, och efter fyra nätters ständigt hostande ringde vi vårdcentralen som rekommenderade egenvård. Efter ytterligare några dagar uppsökte vi läkare och fick konstaterat lunginflammation, Ulla hade dessutom öroninflammation. Det var bara att börja knapra penicillin, samtidigt som vi frågade oss hur vi kunde drabbas av lunginflammation. Vi som inte röker, vistas mycket i naturen, motionerar, äter någorlunda nyttigt och på en del andra sätt försöker underhålla immunförsvaret.
Nu är halva penicillinkuren avklarad och vi mår lite bättre. Vi ser nu ljuset och längtar ut i vår friska natur. Vi ser framemot många härliga upplevelser precis som under 2014.
Än dröjer det några dagar, men se upp därute, snart trycker vi på Play-knappen igen.
Bilden är tagen vid Haväng 11 november 2014

Nikon D800E+105/2,8

6 kommentarer:

 1. Krya på er. Ser fram emot när dina bilder börjar "ploppa" upp på bloggen igen :-)

  SvaraRadera
 2. I alla fall bra att det var en sjuka som ger med sig. O jag tror man blir fortare bra om man vädrar lungorna ofta. Krya på er!

  SvaraRadera
 3. Lär vara inte alltför ovanlig svit efter influensa, om du/ni tidigare drabbats av oxå den. God fortsättning och krya på dig!
  / Deerhunter

  SvaraRadera
 4. Får önska en god fortsättning och hoppas att förkylningen har flugit sin kos i sällskap med alla stormar:)
  Har själv varit "bunden" inomhus sedan för nyår, men börjar se en liten ljusning mellan hostattackerna...och visst ser vi en liten ljusning även på himlen, då den visar sig mellan snömolnen.
  Må 2015 bli ljust, varmt och kreativt...även om verkligheten hittills har visat på den grymma motsatsen...men, hoppas kan vi alltid:)

  SvaraRadera
 5. Så skönt att ni mår bättre

  SvaraRadera