fredag 20 april 2012

Återbesök Rövarekulan


Igår återvände vi till Rövarekulan, som vi besökte för någon månad sedan. Det är intressant att komma tillbaka med jämna mellanrum nu på våren för att se hur naturen förändrats. Då fanns det fortfarande isblock på åkanten, nu var det ett hav av blommor. Vitsipporna blommade givetvis och nu hittade vi också både blåsippor och gulsippor. Ramslöken, som vid vårt förra besök precis hade kommit upp prunkade nu med stora blomknoppar som inom kort kommer att förgylla platsen. Vitskråpen hade nästan blommat över. Förutom alla blommor fick vi se en del annat, men det återkommer jag till.
Bilderna är tagna i Rövarekulan 19 april 2012
Nikon D3S, 105/2,8, 16-35/4

3 kommentarer:

 1. Såna mattor av vitsippor har jag inte sett ännu där jag bor även om det tagit sig senaste tiden men inte senaste dagarna som varit riktigt skitväder. Sätter nog fart igen nästa vecka när värmen kommer. Fina bilder du fotat !

  SvaraRadera
 2. Hm, en liten tanke som blir en händelse...eller kanske det var tvärt om? Jag får så kolliderande känslor när jag läser...Rövarekulan...uuuh!...och så ser jag dina vackra, skira, vårliga bilder, hua, en vacker plats, helt uppenbart, men ett ruskigt namn!?
  Precis som livet...tvetydigt.
  Ha det gott och en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 3. Härliga sippe - o ramslöksbilder!

  SvaraRadera