söndag 22 april 2012

Mera Rövarekulan


När alla blommor var avklarade i Rövarekulan, och jag rest mig från marken fick vi syn på Piff och Puff. Ekorrar alltså. De verkade ha fått riktiga vårkänslor och for omkring mellan träden i en trasande fart. Jag satte mig vid ett träd och väntade, och det dröjde inte många minuter förrän föreställningen började. De verkade riktigt nyfikna. Jag fick också se en liten skogsmus komma ut ur sitt bo, något jag aldrig haft nöjet att se förut. Tyvärr var jag lite långt ifrån, men det är väl alltid så för oss fotografer, för långt ifrån eller fel objektiv.
Bilderna är tagna i Rövarekulan 19 april 2012
Nikon D3S, 28-300/3,5-5,6

5 kommentarer:

 1. Härliga bilder på korrarna. Det är jätteroligt att studera dom på nära håll och ska man fota dom i träden gäller det att vara snabb med kameran. Det tränar jag på. Till min stora glädje har jag ofta tre korrar utanför mitt köksfönster. Skulle gärna vilja träffa på dom och en liten skogsmus ute i naturen, men än har det inte hänt mig.

  SvaraRadera
 2. så söta och fina bilder! ljuvliga :)

  Tack för inlägger på min sida och du har så rätt att jag låg ner och det klia en del på mig med efter ;)

  SvaraRadera
 3. Underbara små spjuvrar, inte helt lätt att hinna med i deras svängar, men du har lyckats bra tycker jag!
  Ha det gott vid rövarnas kula, hälsa korrarna!

  SvaraRadera
 4. Måste ta mig till Alnarpsparken igen och försöka fånga ekorrarna på bild. Där var det ett gäng som skuttade omkring i träden...men...jag hade fel objektiv ;-)

  SvaraRadera